Account & Data Deletion
تۆ دەتوانیت هەژمارەکەت و هەموو زانیارییە پەیوەندیدارەکانی لە ئەپی ئەلفا بسڕیتەوە. دوو ڕێگە هەیە بۆ ئەمە:
ئەگەر ئەپەکەت لادراوە یان ناتوانیت بچیتە ژوورەوە، ئیمەیڵێک بنێرە بۆ ئەم ناونیشانە بە ژمارە مۆبایلەکەت (یان ئیمەیڵی هەژمارەکەت)، و داوای سڕینەوەی هەژمارەکەت بکە:
هیچ زانیارییەک لەم لیستەی سەرەوە دوای سڕینەوەی هەژمار پاشەکەوت ناکرێت. سڕینەوەکە بەیەکجاری و ناگەڕێتەوەیە.
English summary
You can delete your Alpha account and all associated data in either of two ways:
Deleting your account permanently removes your profile (name, email, phone number, city, school), membership/package status, lesson progress, and quiz result history. Nothing on this list is retained after deletion, and the action cannot be undone.